Politica de confidentialitate

1)     Protectia datelor personale:

-        S.C. ENERSIS S.R.L. este inregistrata la ANSPDCP cu numarul 29013/2013 si va prelucra, publica si utiliza datele personale, fara alte obligatii sau plati fata de clienti, pentru emiterea facturii si livrarea produselor comandate .

-        In conformitate cu Legea nr. 677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, clientul este informat ca societatea noastra necesita datele personale doar in vederea expedierii marfurilor catre clientii sai.

-        Prin comenzile pe care clientul le realizeaza consultand ofertele noastre isi  da acordul expres si neechivoc ca datele lor personale sa fie prelucrate de catre S.C. ENERSIS  S.R.L.

-        S.C. ENERSIS S.R.L. garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr. 677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa: S.C. ENERSIS S.R.L. , Str. NUCULUI, Nr. 2A 307160 DUMBRAVITA  JUD.TIMIS