Informatii de livrare

  Informatii privitoare la livrare , costuri si termene de livrare

-       Transportul produselor comandate de la este făcută de către SC Fan Curier Express SRL.

-       Costul de expediere sunt plătite de către client

-       Tarifele practicate :

Ø  Expeditii in tara :

·         Plicuri ……………………............    11,50 lei

·         Colete : - primul kg ………………  12,15 lei

-   Fiecare kg.suplimentar    0,75 lei

-   Km suplimentar ……….   0,80 lei

Km.suplimentar se calculeaza in cazul expedierii in alte localitati decat cele cuprinse in lista in care SC FAN COURIER EXPRES are colaboratori . Pentru vizualizare click aici.

Ø  Expeditii loco :

·         Plicuri …………………………….     8,00 lei

·         Colete : - primul kg ……………..   10,00 lei

-    Fiecare kg.suplimentar    0,75 lei

In cazul expedierilor loco la solicitarea clientului comanda se poate ridica si de la punctul de lucru al SC ENERSIS SRL din Dumbravita str.Nucului nr.2A jud.Timis .

-   &nnbsp;   Pentru comenzile din afara ţării nu sunt valabile aceste tarife. În cazul comenzilor de acest gen vă rugăm să contactaţi firma printr-o scrisoare trimisă la office@superscule.ro. Cheltuielile de transport vor fi calculate special pentru comanda respectivă.

-       Termenul de livrare este în mod normal în 2-3 zile lucrătoare, in anumite cazuri această perioadă poate fi mai scurtă sau mai lungă. Firma ENERSIS  SRL nu acceptă si raspunde in nici un fel la reclamaţii privitoare la serviciile companiei SC Fan Curier Express SRL .

-       Daca clientul doreşte să renunţe la comandă pe motivul că acesta va sosi prea târziu trebuie să anunte acest fapt în scris sau telefonic societatea ENERSIS SRL.

-       Pentru întârzieri de transport sau orice alte probleme legate de transport  SC ENERSIS SRL nu îşi asumă nici un fel de răspundere şi nu poate fi trasa la răspundere sau obligata la plata daunelor.