Modalitati de comanda

Comenzile se plaseaza accesand site-ul nostru www.sculetm.ro .

Fiecare client recunoaste si accepta termenii, conditiile de cumparare si modalitatile de plata in momentul plasarii comenzii in magazinul on-line www.sculetm.ro .

Programul de lucru al SC ENERSIS SRL este de luni pana vineri de la 08,00 – 16,00 si sambata pana la ora 12,00 . Comenzile se preiau pana la ora 14,00 de luni pana vineri, respectiv pana la 11,00 sambata.

Comanda se plasează on-line pe adresa magazinului www.sculetm.ro  sau printr-o scrisoare (e-mail) pe adresa office@sculetm.ro.

Aceasta scrisoare trebuie sa contina :
  • numele clientului,
  • adresa de livrare si cea de domiciliu (daca este cazul),
  • produsul(produsele) şi cantitatea dorita
  • adresa de e-mail si un număr de telefon valabil

In cazul unui client persoana juridica se vor completa si datele de identificare necesare (CUI, Nr.Reg.Comertului, IBAN, Banca,) emiterii facturii.

Comenzile prin www.sculetm.ro  sunt confirmate automat printr-un e-mail de acceptare a comenzii. Această înştiinţare este expediată şi în cazul în care produsul(ele) comandat este sau nu în stoc.

Plata produselor comandate prin www.sculetm.ro  se efectuează prin ramburs. Contravaloarea produselor este achitată de fiecare dată la agentul Fan Curier Express.

Clientul poate plati in avans contravaloarea produselor comandate si a taxei de transport. Marfa va fi expediata dupa confirmarea intrarii banilor in conturile firmei. Ca urmare a comenzii, clientul va primi pe e-mail o factura proforma, care va contine suma ce trebuie platita. Plata se poate face prin virament in contul firmei, cu specificarea numarului facturii proforme.

Detalii cont, pentru plata prin virament:
ENERSIS SRL
CUI: RO 14516916
Reg. Com.: J35/351/2002
Sediul social: Str. Acad.Sextil Puscariu Nr. 11, Bl. E10, Sc. A, Ap. 8, Timisoara jud.Timis
IBAN: RO57MIRO 0000408576580301
Banca: ProCredit Bank Timisoara